Cupping/Bindvævsmassage

Cupping /bindvævsmassage

 

Cupping er terapi, hvor du bliver behandle med plastkopper der sættes på kroppen, som derved skabes et understryk, hvorved blodcirkulation øges i hud,muskler og indre organer.

Cupping virker

Stimulerer og styrker immunforsvaret, øger blodgennemstrømningen i bindevæv,led, muskler.frigiver affaldsstoffer.

Cupping kan afhjælpe 

Væskeophobninger, kramper, uro, smerter i muskler og led, dårlig immunforsvar, cellulitis.

Bivirkninger

Du kan risikerer at få sugemærker efter cupping. Disse mærker forsvinder efter 2 - 10 dage efter den første behandling. Fås ømhed i kroppen, udrensningreaktioner som svimmelhed, hovedpine og træthed derfor vigtig husk at drikke godt med vand,

 

Gua Sha er en gammel kinesisk behandlingsteknik som har været brugt i tusinder af år i Østen. Det er en massageteknik som som sætter kroppens helingsprocessser i gang og frigør alle de ophobede affaldsstoffer i kroppen.

Er der problemer i området, vil det vise sig ved små røde eller mørke pletter lige under huden. Pletterne forsvinder i løbet af 2-4 dage. Behandlingen åbner blokeringer og øger blodcirkulationen samt udrenser for giftstoffer.

Du oplever umiddelbar ændring i stivhed, smerte og bevægelighed. En dejlig afslappet varme breder sig efter behandlingen som er tegn på helingsprocesserne er sat i gang.

 

 

Cupping bruges ikke på personer

Gravide, ammende.

Folk med blødersygdomme, blodfortyndende medicin.

Diskusprolaps.

Cancer.

I binyrebarkhormon behandling.

Der kan være andre lidelser, som gør at cupping  ikke er muligt.

Er du i tvivl kan du kontakt Møllers Massør

 

Pris. 320 kr. 

mollersmassor.onlinebooq.dk